UITVERKOCHT! 😱 – Peel-off Face Mask

Verwijder mee-eters en dode huidcellen in slechts een paar minuten! Houd je huid schoon en gezond!

Wat doet the Peel-off Face Mask?

  • Verwijdert mee-eters
  • Voorkomt acne
  • Verwijdert overtollig talg en olie
  • Verwijdert dode huidcellen
🐰 veganistisch product
🐇 niet op dieren getest
 
Koop meer en bespaar geld!
Koop nu! 365 Dagen Geld Terug Garantie

Hoe werkt het

Stap 1

Breng het masker aan op je gezicht.

Stap 2

Laat het masker 30 tot 45 minuten drogen.

Stap 3

Verwijder het masker en zie hoe de mee-eters en dode huidcellen vast zitten in het masker.

Stap 4

Zie hoe schoon, zacht en stralend jouw huid is na de behandeling.

Wat zeggen onze klanten?

4.58

45 Beoordelingen van andere klanten

5
69%
4
27%
3
2%
2
0%
1
0%
Sorteer op: Meest behulpzame
Meest behulpzame
Nieuwste
Oudste
Meeste Sterren
Minste Sterren
Exfoliating Foot Mask
Kelly Geverifieerde klant
03/5/2022

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, had ik nog vragen betreft het product. Hierbij kreeg ik direct een reactie op mijn vraag met benodigde informatie. Tevens werd er met mij mee gedacht. De service is top! Bedankt MayBeauty!

1 People found this review helpful Helpful
Zeer goed en betrouwbaar product
Melanie W. Geverifieerde klant
29/11/2021

Ik moet toegeven dat dit product werkt! Ik heb verschillende gezichtsmaskers geprobeerd, maar geen van hen gaf hetzelfde eindresultaat als deze. Ik heb al na een paar keer gebruik een duidelijke verandering in mijn huid opgemerkt! Aanbevolen! 🙂

0 People found this review helpful Helpful
Een must-have product
Maria P. Geverifieerde klant
19/12/2021

Dit is de eerste van jullie producten die ik heb gebruikt. Ik werd meteen verliefd op het masker. Zelfs als het de huid strakker maakt, is het eindresultaat het waard. Mijn huid wordt direct schoner en ziet er beter uit. Ik gebruik elke week een gezichtsmasker en ik kon niet gelukkiger zijn. De prijs komt overeen met het resultaat van het product.

1 People found this review helpful Helpful
Peel-off Face Mask met kwast
Lisa F. Geverifieerde klant
06/1/2022

Prachtig product! Makkelijk aan te brengen met een kwast. De huid voelt zacht aan en ziet er na gebruik schoon uit.

0 People found this review helpful Helpful
Favoriete product voor mijn huid
Jana H. Geverifieerde klant
16/12/2021

Beste peel-off masker voor mee-eters! Effectief en vooral voor de onzuivere en vette huid, het is het beste product op de markt. Vrij "ruwe" behandeling, dus absoluut niet geschikt voor de meest gevoelige huid.

0 People found this review helpful Helpful

100% Tevreden klanten garantie

Omdat 94% van onze klanten tevreden zijn met de resultaten, denken wij dat jij dit ook zal zijn! Als je niet tevreden bent - krijg je je geld terug.

365 dagen geld terug garantie

Niet getest op dieren.

Veilig betalen

100% veilig product

Duidelijke instructies

Twijfel je? Wij hebben onze Geld Terug Garantie verlengt met 365 DAGEN!

Dit is onze garantie voor jouw tevredenheid!

Koop meer en bespaar geld
Koop Nu! 365 Dagen Geld Terug Garantie

Gratis bezorging bij besteding vanaf €30!

Betaal gemakkelijk met iDEAL, PayPal, creditcard of via factuur!

Veel gestelde vragen