The Fantastic Face Gel verwijdert dode huidcellen - zie hoe je huid wordt gereinigd en vernieuwd wanneer je de gel in de huid masseert!

The Incredible Face Gel is momenteel helaas niet verkrijgbaar.

Wat doet de Face Gel
voor jouw huid?

  • Verwijdert dode
    huidcellen
  • Reinigt jouw
    poriën
  • Verwijdert overtollig
    talg en olie
  • Maakt jouw huid
    schoner en zachter
*resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen

Hoe werkt het?

  • STAP 1 Breng de gel aan op de gebieden
    die je wilt reinigen
  • STAP 2 Masseer de gel voorzichtig in en
    zie hoe de dode huidcellen loslaten
  • STAP 3 Zie nu hoe zacht en schoon
    je gezicht is

Wat zeggen onze klanten

Julia 24 Elisa, Finland MayBeauty's Face Gel is een zacht maar effectief product. Het geeft veel voldoening om de dode huidcellen los te zien laten wanneer ik de gel in masseer. Mijn huid voelt sinds de eerste behandeling zoveel zachter.
Maria 33 Inge Marieke, Nederland Rond mijn menstruatie had ik altijd last van een onzuivere huid en acne. Sinds ik deze Face Gel heb gebruikt is mijn huid een stuk rustiger geworden en heb ik een super zachte huid! Ik ben verkocht!
Anna 38 Katri, Finland The Incredible Face Gel is het perfecte product in mijn verzorgingsroutine. Mijn huid is nog nooit zo zacht geweest!
Eva 31 Lotta, Finland The Face Gel heeft een lekkere geur en het maakt mijn huid schoon en zacht, zonder het uit te drogen. MayBeauty's Face Gel heeft absoluut haar plekje verdiend in mijn persoonlijke schoonheidsroutine.
*resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen

The Incredible Face Gel is momenteel helaas niet verkrijgbaar.

Geld-Terug-Garantie!
100%

We willen dat je met een gerust hart onze producten kunt bestellen, daarom hebben wij een 100% geld terug garantie.

Als je niet tevreden bent over de resultaten van onze producten, neem dan contact op met onze klantenservice

Wij bieden ook gratis wereldwijde verzending bij bestellingen vanaf €30