Het hebben van mee-eters is een veelvoorkomende huidaandoening waar velen van ons last van hebben. De meeste vrouwen worden ermee geconfronteerd wanneer ze hun gezicht in de badkamerspiegel bekijken. Je zou denken dat het verwijderen van deze mee-eters makkelijk is omdat het zo veel en vaak voorkomt, maar lang was er geen goede manier te vinden – tot nu.

Hier kun je het favoriete gezichtsmasker van duizenden Nederlandse vrouwen bestellen - klik!

Het geheim van het hebben van een mooie en gezonde huid is een juiste behandeling, de juiste reinigingsrituelen en een gezonde levensstijl. Je zult vast wel verhalen gehoord hebben over hoe eetgewoonten en een levensstijl je huid kunnen beïnvloeden. Het is absoluut waar dat je huid reageert op je gewoonten en hoe je over het algemeen je lichaam onderhoudt, maar dat wil niet zeggen dat het hebben van alleen een gezonde levensstijl je zal behoeden van huidproblemen. Je huid heeft namelijk ook de juiste producten nodig om gezond te blijven.

Lange tijd was er geen product te vinden dat mee-eters verwijdert. Er zijn wel veel producten te verkrijgen die beweren dat ze mee-eters verwijderen en je een schone huid beloven, maar het resultaat blijft matig.

De deep sea modder absorbeert mee-eters en dode huidcellen  

MayBeauty is een cosmetica bedrijf dat gespecialiseerd is in huid- en haarverzorgingsproducten. Het geweldige gezichtsmasker dat het bedrijf op de markt heeft gebracht, heeft in korte tijd  de skin-care routines van vele Nederlandse vrouwen veranderd. Geen wonder dat dit deep sea modder masker zo snel onmisbaar is geworden voor zoveel vrouwen.


Het masker haalt niet alleen mee-eters en dode huid op een effectieve manier weg, maar reinigt ook overtollig talg én voorkomt acne. En dat allemaal in 30 tot 45 minuten!

De kracht van het masker komt uit het basisbestanddeel modder en de mineralen die erin zitten. Het masker absorbeert vuil en andere onzuiverheden uit de poriën en verfrist de huid, zodat deze zacht en glad wordt en zijn elasticiteit weer terug krijgt. Na het gebruik van het masker voelt de huid weer compleet schoon en zuiver aan.

Naast de deep sea modder bevat het masker ook andere helende ingrediënten zoals glycerine, wat de huid hydrateert. Daarnaast bevat het masker zoethout poeder, wat de geïrriteerde huid verzacht en groene thee, wat fungeert als een antioxidant.

Wil jij ook in één keer van mee-eters en onzuiverheden op je huid af? Bestel dan hier dit wonderbaarlijke masker - klik!

Het masker bevat alleen maar natuurlijke bestanddelen en is super makkelijk te gebruiken, maar het allerbeste van dit product is toch wel dat je het verbluffende resultaat kunt zien wanneer je het masker verwijdert van de huid. Doordat je de dode huidcellen en mee-eters kunt zien zitten in het verwijderde masker, word je gemotiveerd om het product juist nog vaker te gaan gebruiken. Maar wees gewaarschuwd, want doordat je het vuil zo duidelijk in het masker terugziet en je huid er zo schoon en glad van wordt, werkt dit masker juist heel erg verslavend.

Hoe je dit geweldige gezichtsmasker moet gebruiken:

- Knijp de inhoud van het zakje in een schoon bakje
- Breng het masker aan met het bijgevoegde kwastje. Vermijd hierbij de haarlijn en wenkbrauwen zodat deze niet vast komen te zitten in het masker wanneer deze opdroogt.
- Laat het masker 30-45 minuten inwerken op de huid.
- Verwijder het masker door het als een pleister van de huid af te trekken. Het verwijderen kan wat ongemakkelijk aanvoelen, maar hoort geen pijn te doen
- De mee-eters en onzuiverheden blijven na het verwijderen achter in het masker en je huid zal schoon en super zacht aanvoelen.

Bestel het masker hier - klik!

Niet-goed-geld-terug-garantie: Wij geloven zo in de kracht van onze producten, dat wij een 100% tevredenheidsgarantie hanteren. Let er wel op dat de resultaten per persoon anders kunnen zijn. Mocht je desondanks toch niet tevreden zijn met de resultaten, neem dan contact op met de MayBeauty Klantenservice. De producten van MayBeauty zijn niet getest op dieren.