0
0

Contest Terms & Conditions

 

#winmaybeauty Giveaway voorwaarden & regels

 

Samenvatting:

MayBeauty LTD (‘MayBeauty Nederland‘) kondigt een product weggeefactie aan voor volgers op Instagram. De weggeefactie (‘‘de Giveaway’’) wordt gehouden t/m 25 februari 2021, 17.00 uur. CET.

Inzendingen voor weggeefacties worden willekeurig georganiseerd, gesorteerd en geselecteerd – volgens de onderstaande regels. MayBeauty Nederland behoudt zich het recht voor om elke inzending te diskwalificeren of te beschouwen als ongeschikt om welke redenen dan ook. Bovendien kunnen regels en voorwaarden naar eigen zeggen worden gewijzigd op elk willekeurig moment.

 

Datums:

De periode voor deelname van de Giveaway begint op 3 februari 2021 om ongeveer 9.00 uur (Centraal-Europese tijdzone) (het “Giveaway deadline”). De periode van deelname voor de Giveaway eindigt op 25 februari 2021 om 17:00 uur. (Central European Time Zone) (de “Giveaway Deadline”). De periode tussen de start van de deelname voor de Giveaway en de deadline van de Giveaway is de “deelname periode”.

Het sorteren en selecteren begint pas na de Deelname periode. Winnaars worden bekend gemaakt en op de hoogte gebracht op Instagram en via de MayBeauty Nederland Nieuwsbrief die per e-mail op 26 februari 2021 rond 17:00 uur wordt verzonden. MayBeauty Nederland behoudt zich het recht voor om de selectieperiode van de winnaar te verlengen om welke reden dan ook. Houd er rekening mee dat laattijdige deelnames niet in aanmerking komen..

Geen aankoop verplichting

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan de Giveaway. Deelname is gratis voor alle gekwalificeerde deelnemers.

 

Landen:

De Giveaway staat alleen open voor de inwoners van de volgende landen:

  • Nederland
  • België

Waarbij de Nederlandse wet is toegepast.

Aanvullende informatie

MayBeauty Nederland Instagram Giveaway is niet gesponsord, onderschreven of beheerd door of geassocieerd met Instagram. MayBeauty LTD organiseert de Giveaway zonder extra sponsors. De Giveaway, en deelname eraan, is onderworpen en voldoet aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

Meer informatie:

Voor meer informatie over de voorwaarden van deze Giveaway, kun je je vragen richten aan: klantenservice@maybeauty.nl

 

Officiële regels en algemene voorwaarden

Met de deelname geeft de deelnemer de volledige instemming met de officiële regels, algemene voorwaarden (de ‘officiële regels’) en met de beslissingen genomen door MayBeauty Nederland (zoals hieronder uitgelicht), deze zijn definitief en bindend en in alle zaken die verband houden met de Giveaway.

Het winnen van een prijs is afhankelijk van het voldoen aan alle vereisten uiteengezet in de officiële regels. De officiële regels zullen tijdens de wedstrijd worden gepost en kunnen worden bekeken en gedownload op: https://maybeauty.nl/contest-terms-conditions/

De deelnemer leest, begrijpt en gaat akkoord met de officiële regels voordat hij/zij aan de Giveaway meedoet. 

 

1. Geschiktheid deelnemers

Om deel te nemen aan de wedstrijd:

(i) Deelnemers mogen als individu of als een uniek Instagram-account meedoen en moeten voldoen aan de vereisten uiteengezet in sectie 1. A-B. Om in aanmerking te komen voor het winnen van een prijs.

(ii) Deelnemers moeten voldoen aan alle voorwaarden van de officiële regels gedurende de hele Giveaway- en selectieperiode.

B: De volgende personen komen niet in aanmerking, ongeacht of ze voldoen aan de bovenstaande criteria:

(i) Elk persoon jonger dan 18 jaar en elke persoon die niet de wettelijke capaciteit heeft om een contract aan te gaan;

(ii) Elk persoon die niet voldoet aan alle officiële regels

 

2. Vereisten Giveaway voor alle deelnemers

Vanaf 29 januari 2021 om ongeveer 9.00 uur (Centraal-Europese tijdzone) mogen de deelnemers;

(i) Volg ons via @maybeautynederland op Instagram

(ii) Maak een selfie met één van jouw favoriete MayBeauty producten

(iii) Upload het op je Instagram Feed en tag @maybeautynederland en gebruik de hashtag #winmaybeauty

De deelnemer mag meerdere berichten herhaaldelijk posten en MayBeauty Nederland taggen en de hashtag #winmaybeauty gebruiken.

 

3. De kans op winnen en het selectieproces

  1. De waarschijnlijkheid van het winnen van de prijs hangt af van het aantal inzendingen en of de deelnemers aan de criteria in deze officiële regels voldoen zoals bepaald door MayBeauty Nederland. 
  2. MayBeauty Nederland behoudt zich het recht voor om naar haar eigen zeggen een Prijs in te houden als er een procedurele, wettelijke of andere reden is waarom de Prijs niet aan een geselecteerde winnaar mag worden toegekend.
  3. MayBeauty Nederland zal binnen zeven (7) dagen na het einde van de Giveaway Deadline van 25 februari 2021 17:00 uur bekend te maken wie de weggeefactie heeft gewonnen. (Centraal-Europese tijdzone). De geselecteerde winnaars krijgen direct bericht op Instagram en hebben een week de tijd om te reageren om de prijs in ontvangst te nemen
  4. Goedgekeurde inzendingen worden verzameld en gesorteerd door MayBeauty Nederland naar haar eigen gekozen methode, waarna er 1 winnaar wordt geselecteerd.

 

4. Prijzen

Een Giveaway deelnemer ontvangt een MayBeauty cadeaubon ter waarde van € 100 te besteden op www.maybeauty.nl 

  1. Er wordt geen geld uitgekeerd in plaats van een prijs of andere vervanging voor een prijs.
  2. Als er geen in aanmerking komende inzendingen worden ingediend voor de wedstrijd, worden de prijzen niet toegekend.
  3. Winnaars zijn verantwoordelijk voor het aangeven en betalen van alle toepasselijke belastingen in verband met de toegekende prijs. Het is de verantwoordelijkheid van de winnaars om informatie te verstrekken aan MayBeauty Nederland om de ontvangst van de prijs te vergemakkelijken, inclusief het invullen van belastingformulieren indien nodig. Het is ook de exclusieve verantwoordelijkheid van de winnaars om te voldoen aan alle toepasselijke rapportagevereisten. MayBeauty Nederland behoudt zich het recht voor om alle nodige maatregelen te nemen om te voldoen aan toepasselijke belastingwetten.

 

5. Voorwaarden van deelnemen

Door deel te nemen, moet elke deelnemer:

(i) Voldoen aan de criteria en akkoord gaan met de Officiële regels en de beslissingen van MayBeauty LTD, deze beslissingen zijn bindend en definitief zijn in alle zaken die verband houden met deze Giveaway;

(iI) Door deel te nemen aan de Giveaway en de hashtag ‘#winmaybeauty’ te gebruiken, geeft de deelnemer MayBeauty LTD toestemming voor de opslag en het gebruik van de inhoud die door de deelnemer wordt gedeeld;

(iii) Hierbij verleent de deelnemer MayBeauty LTD een royaltyvrije, eeuwigdurende, onherroepelijke, wereldwijde licentie om de Inhoud volledig te bewerken en te gebruiken, inclusief (foto’s / video’s / bijschriften / recensies) dat is gemaakt als onderdeel van deze Giveaway voor alle marketing en advertentiedoeleinden, inclusief maar niet beperkt tot: Instagram, Youtube, Facebook, LinkedIn, TikTok, E-mail marketing en lokale MayBeauty LTD-websites en in andere digitale media en gedrukte media;

 

6. General Conditions

MayBeauty Nederland behoudt zich het recht voor om, zonder aansprakelijkheid, de voorwaarden van de officiële regels op elk moment te wijzigen, inclusief de rechten of plichten van de deelnemer en MayBeauty Nederland. 

MayBeauty Nederland zal de algemene voorwaarden van de gewijzigde officiële regels op de website van de wedstrijd plaatsen (‘‘ corrigerende kennisgeving ’). Zoals wettelijk is toegestaan, wordt elke wijziging van kracht op het moment de gewijzigde officiële regels publiceert.

 

7. Privacy

MayBeauty LTD en dus MayBeauty Nederland volgt de regels van de GDPR. De deelnemer gaat ermee akkoord dat MayBeauty LTD persoonlijke informatie zoals naam en e-mailadres van de deelnemer kan verzamelen wanneer hij of zij deelneemt aan de Giveaway. Door deel te nemen aan deze Giveaway, stemt de deelnemer in met het opslaan van zijn/haar informatie. Bij het bestellen wordt de deelnemer gevraagd om persoonlijke gegevens zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer te delen. De deelnemer kan vragen dat de persoonlijke gegevens waarover MayBeauty Nederland beschikt verwijderd te worden. De deelnemer kan ons volledige privacybeleid lezen door hier te klikken.

 

8. Contact

Bezoek de Content Terms & Conditions pagina voor meer informatie en updates. Als je meer informatie nodig hebt over de voorwaarden van deze Giveaway, kun je je vragen stellen via: klantenservice@maybeauty.nl

 

Up