0
0

Algemene voorwaarden

Bestelling annuleren of veranderen 

Om jouw bestelling te veranderen of te annuleren moet je direct contact opnemen met onze klantenservice. Klik onderaan de pagina op contact opnemen.

BELANGRIJK: Let op dat je het ordernummer in het contactformulier vermeldt. 

Bestellingen kunnen alleen geannuleerd of veranderd worden als deze nog niet zijn verwerkt door ons logistiek centrum. Alle bestellingen die worden geplaatst voor 11:00 uur ’s ochtends worden dezelfde dag nog verstuurd. 

Bezorging

Alle pakketten worden verstuurd via de post en arriveren binnen 3 tot 7 werkdagen. Alle bestellingen die geplaatst worden voor 11:00 ’s ochtends worden dezelfde dag nog verstuurd.

Reguliere bestellingen worden thuis bezorgd. Grote bestellingen worden op het postkantoor afgeleverd, het postkantoor brengt jou hiervan op de hoogte. 

MayBeauty draagt de verantwoordelijkheid voor verlies of schade die de producten kunnen oplopen in doorvoer naar het verzendadres. MayBeauty is echter niet aansprakelijk voor verlies of schade aan het product als het wordt teruggestuurd. Deze schade zal voor rekening van de afzender zijn.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW. 

Betaling

MayBeauty accepteert kaartbetalingen via Braintree, of facturatie met Klarna.

60 dagen geld terug garantie

Als je niet tevreden bent met de resultaten van een van de producten die je bij ons hebt gekocht, zullen wij de prijs van dat product terugbetalen.
Neem contact op met onze klantenservice en vertel ons waarom je niet tevreden bent en we helpen je graag verder. Klik onderaan de pagina op contact opnemen.

Dit aanbod is per persoon eenmaal geldig

Terugstuur beleid

Particulieren hebben het recht om een aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van het product te retourneren. Het product moet ongeopend worden geretourneerd met de verpakking intact. 

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. 

Goedgekeurde retouren worden binnen 15 werkdagen terugbetaald. Alle terugbetalingen worden gedaan naar de vermelde persoonlijke account. Voor kaartbetalingen wordt het geld teruggestort op de kaart (dat wil zeggen het account dat is gekoppeld aan de kaart) dat werd gebruikt om de aankoop te doen.

Eventuele kosten die gemaakt worden om het pakket terug te sturen zijn voor eigen rekening en kunnen niet worden verhaalt op MayBeauty.

Privacy & veiligheid

We volgen de regels van de Personal Data Act (PUL). Door een bestelling bij ons te plaatsen stem je in met het opslaan van jouw gegevens. We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen om aan onze verplichtingen en communicatie met jouw te voldoen. Bij het bestellen wordt je gevraagd om persoonlijke gegevens te verstrekken, zoals naam, adres, BSN-nummer, e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord (optioneel). PUL geeft jouw het recht op toegang tot de informatie die wij over jouw hebben vastgelegd en als de informatie onjuist, onvolledig of niet relevant is, kan je verzoeken dat de informatie wordt gecorrigeerd of verwijderd.

Poging tot fraude

Alle pogingen tot frauduleuze transacties worden gemeld aan de politie.

Leeftijdsgrens bij het bestellen

De minimum leeftijd om te winkelen bij MayBeauty is 18 jaar. Voor personen jonger dan 18 jaar kan alleen worden besteld met uitdrukkelijke toestemming van een ouder of wettelijke voogd. De bestelling wordt gedaan in de naam van de ouder of wettelijke voogd.

Kortingscode

Er kan slechts één kortingscode per bestelling worden toegevoegd. Geen verdere kortingen kunnen worden toegepast zodra een aankoop is gedaan en verwerkt.

Wijzigingen in de algemene voorwaarden

We behouden ons het recht voor om prijzen en aankoopvoorwaarden te wijzigen.

Overmacht

MayBeauty is niet verantwoordelijk voor onvoorziene omstandigheden buiten onze controle.

© Alle rechten voorbehouden. MayBeauty is een handelsnaam van First Entertainment Network LTD. Geregistreerd in Malta.
Statutaire zetel: Niveau 2, Palazzo Ca ‘Brugnera, Valley Road Birkirkara, Malta.
Bedrijfsregistratienummer: C 46882.

Up