Want je gaat er nooit meer zo goed uit zien als vandaag!Onze huid veroudert en daar kunnen we niet veel aan doen. Er bestaan manieren om dit proces bij jou langzamer te laten verlopen dan bij anderen.

We hebben allemaal wel een persoon in onze kennissenkring die er goed uitziet voor haar leeftijd en daar constant complimenten over ontvangt. Dit is niet altijd erfelijke aanleg. Je hebt hier veel meer invloed op dan je zelf denkt. Jij kunt deze persoon in je omgeving zelfs worden. Maar daarvoor moet je wel vandaag beginnen.


Je huid van morgen is hoe je je huid vandaag behandeld.
Wij delen de 5 geheimen voor het behoud van een stralende jonge huid.

1. Hydrateer
Begin elke dag met 2 glazen water. Water op een lege maag is het beste wat je je lichaam kunt geven om je dag te beginnen. Het reinigt je lichaam van afvalstoffen en het helpt je organen letterlijk op te starten.

2. Bescherm tegen uv straling
Zelfs als de zon niet schijnt. Nog steeds een van de meest onderschatte factoren voor vroegtijdige huidveroudering. Gebruik elke een dag gezichtscrème met minimaal spf 15. (hint: dit is een essentiële in het rijtje!)

3. Slaap
Slaap is nodig voor herstel. Je kunt jezelf letterlijk mooi slapen. Slaap werkt stressverlagend en ontstekingsremmend. Zorg dus dat je genoeg krijgt

4. Beperk suiker
Het gevaar van glycatie. Een teveel aan suiker hecht zich aan huideiwitten zoals collageen en elastine waardoor de huid elasticiteit verliest. Maak bewuste keuzes in de supermarkt, verse producten en toegevoegde suikers vermijden. Zo simpel kan het zijn.

5. Zorg voor een goede luchtkwaliteit
Naast afvalstoffen uit de voeding die we tot ons nemen, wordt onze huid natuurlijk ook van buitenaf op de proef gesteld. De lucht die we continu inademen. Vervuilde deeltjes nestelen zich in je poriën. We snappen dat het niet realistisch om met zijn allen te verhuizen naar de Zwitserse Alpen voor een betere luchtkwaliteit, maar je kunt er zeker iets aan doen.

Lees verder om erachter te komen wat je hieraan kunt doen!

Bonus tip: Voel je goed en maak je vooral niet te veel zorgen
Ouderdom is niet zo erg als het lijkt. Geniet vooral van het proces en zorg vooral dat je je vandaag goed voelt want dat heeft misschien wel de belangrijkste invloed. Schoonheid is een combinatie van goede gewoontes, hoe je je voelt en hoe je naar je zelf kijkt. Dat is waar Maybeauty voor staat.

Hoe kunnen we genieten van alle mooie dingen in het leven zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over ons uiterlijk?

Het gaat hier ten eerste natuurlijk om acceptatie. Accepteren dat je alles al hebt en mooi bent zoals je bent. Je kunt de dingen doen van het lijstje dat we je gegeven hebben en de dingen loslaten waar je geen controle over hebt. Je kunt sporten in de buitenlucht zoals fervent hardloper Laura Brijde (blogster van laurabrijde.com) regelmatig doet en verder alles goed doen, maar uiteindelijk zal ook jouw huid niet ongeschonden door het leven kunnen gaan.

Een gladde huid door the Incredible Face Mask
Je huid leeft en moet kunnen ademen, maar dit proces wordt bemoeilijkt door de aanwezigheid van overtallig olie, dode huidcellen en alledaags vuil. Dit leidt tot verstopping wat je terugziet als onzuiverheden en mee-eters op je huid. Elke dag komen we via onze voeding in aanraking met afvalstoffen en van buitenaf met vervuilde deeltjes in de lucht. We denken vaak onterecht dat we hier weinig invloed op hebben, zeker als we alles al goed doen. Maar er zijn producten beschikbaar met anti-oxidanten of beschermende dagcrèmes die voorkomen dat de huid verstopt raakt met vuil van buitenaf zoals the Incredible Face Mask van Maybeauty.

Laura Brijde is om

Laura Brijde gebruikt dit product en is een van de velen die het masker voor Maybeauty heeft uitgetest. Ze is overtuigd en zag resultaat vanaf het eerste gebruik.“Super, m’n huid voelt heel erg zacht. Het geeft een heel lekker verfrissend gevoel.”
In haar review van the Incredible Face Mask laat ze zien hoe vuil, dode huidcellen en mee-eters achterblijven in het masker.

Bekijk haar hele ervaring met the Incredible Face Mask hier. 

Hoe werkt het masker?
Het Maybeauty gezichtsmasker bestaat uit diepzeeslib (modder). Dit staat bekend om zijn zuiverende werking, het absorbeert mee-eters, vuil en dode huidcellen. Het is ideaal voor vrouwen met een vettige huid omdat het overtollig talg verwijdert en daarmee acne (onderhuidse ontstekingen) voorkomt. De effectiviteit van het masker is te wijten aan het effect van de mineralen die de zeemodder bevat. Het heeft een reinigende en kalmerende werking en stimuleert de bloedcirculatie. De huid wordt niet alleen gladder en schoner, het voelt ook daadwerkelijk zachter en elastischer aan na gebruik.
Bestel jouw masker hier>

Naast diepzeeslib is het masker verrijkt met andere huidverzorgingsingrediënten die een helende werking hebben. Glycerine hydrateert, zoethoutwortelpoeder verzacht de geïrriteerde huid en groene thee-extract werkt als een effectieve anti-oxidant.

Wil jij ook zien of dit voor jou direct helpt?
Bestel jouw masker hier>

Maybeauty houdt zich bezig met de ontwikkeling van beauty producten met duidelijke voor en na resultaten. Wij geloven dat door kleine voortdurende verbeteringen in levensstijl, elke persoon de beste versie van zichzelf kan zijn. We willen je inspireren om bewust te worden van je gezonde en ongezonde gewoonten en je te ondersteunen om kleine stappen te nemen om je ideale leven te leiden.